for forsta gangen



jag har det sa himla FINT. sa himla bra. jag visste inte att livet kunde vara sahar fint. det enda som fattas ar mina vanner. mina alldeles underbara vanner hemifran. hade jag fatt ha mina nara och kara hos mig hade jag formodligen stannat for alltid. sa ar det. jag alskar landet. folket. miljon. jag alskar att slippa vardagen. jag alskar att fa gora VAD jag vill precis NAR jag vill. det ar en ara att fa vara med om detta. tack livet. jag borjar sakta kunna satta mina egna ord pa varlden nu, otrolig kansla. varlden ar sa vacker. folk i varlden ar sa vackra. att sitta pa ett tak mitt i storstaden med ljumna vindar som leker i ens har men 20 andra vanner fran hela varlden ar fantastiskt. man inser att pa nagon niva ar vi alla sa valdigt lika. oavsett kultur, bakgrund,sprak eller hudfarg. nar vi sitter dar med varsin ol, vi ar alla i samma alder, och garvar at exakt samma saker inser man att inget spelar nagon roll. regler och annat ar bara skit. inte vart nagot, vi ar alla sa otroligt lika, pa nagon fantastisk niva. jag kan inte beskriva hur lycklig jag ar som far vara med om detta.

image32

jag alskar varmen, jag alskar solen. jag alskar mina nya vanner men saknar mina goa dar hemma. jag vill komma hem om for en dag. fa en kram fran alla, fa nya krafter fran dem och sedan ge mig ivag igen, for da klarar jag mig bra ett tag till. men jag vet att de finns dar hemma eller pa andra stallen i varlden och jag vet att de stottar mig,. utan dem hade jag aldrig klarat denna resan. de ar bast.
min familj kommer snart, jag kommer nog vara lyckligast pa denna jord nar jag moter dem. det ar tur att de kommer, annars hade nog julafton blivit ett blott minne...

image33

detta landet ar SKITHAFTIGT. det faktum att jag har gosat med en babykanguru ar helt sjukt. jag har sett fria pingviner nere vid havet - sjukt. fria kangurur i skogen och en stjarnhimmel mitt ute i oknen olik nagot jag nagonsin sett tidigare.
jag alskar livet, det var langesen jag madde sahar bra.

snart ses vi..

DANNY I LET'S DANCE - HELL YEAH!

RSS 2.0