tiden går så fort.

image3

image4

image5

Det är fortfarande så overkligt att det är platser likt dessa jag kommer besöka o bara kunna vara på nästan hur länge jag vill. Och bara en sån sak som att Emilia ska dela allt med mig göra det hela så löjligt perfekt. Hildegard har alltid ägt o kommer alltid att äga. Att kära Frida bestämde sig helt hux flux för att följa med gjorde det hela om än mer fantastiskt -
fast jag kan egentligen inte fatta det alls...


Dienstag.

hej hej hallå.

hänt rätt mkt. hänt saker som jag gått o dagit på himla länge, förmodligen alldeles för länge. tagit tag i lite saker o även om det fått till följd att jag mår ganska dåligt så behövdes det. det är tid att gå vidare. det må vara en slump, eller inte, att mitt horoskop (ja här på jobb kollar man allt möjligt av ren rastlöshet) säger följande: "det står många dörrar öppna för dig nu, men för att kunna gå igenom dem måste du lämna ngt bakom dig..." i mitt fall ngt mkt stort, en stor del av mitt liv. när värsta smällen väl lagt sig känner man (jag) sig ändå ganska stark. man klarar mer än man tror o jag kan vara stark om jag bara vill...grrr, he.
WELL elin-pelin dejt idag, tacksamt. 22 grader ute o sol, jätteskönt. passar bra med en tur i stan o mat i parken idag..passar alldeles utmärkt...bara jag inte behöver bara ensam. jag må vara sällskapssjuk, vansinnigt sällskapssjuk men det stadie jag befinner mig i just nu är nog toppen av sällskapssjuka..haha. är man ensam medför det väldigt mkt överflödiga tankar...pjuhu.


det är ändå himla mycket som är himla kul, succé!


image2

man upplever så fina stunder att det egentliegn är skamligt att klaga på något överhuvutaget.


onsdag = fredag.

well, en timme kvar - fight! haha, nä, men jo. en timme kvar sen har jag långhelg - tack för det!

sparkar loss den med utgång ikväll..ska bli kul. är egentligen väldigt trött och inte alls sugen men det ska ändå bli kul. förhoppningsvis få umgås med skönt folk och bara glömma allt jobbigt för en stund.
fan, jag har insett att så mkt skit jag har i mitt liv nu har jag nog aldrig haft tidigare. det är så sant att problemen bara växer ju äldre man blir. i skolan tyckte man att för många prov på en vecka var ett världsproblem och förstörde ens liv. klart det var jobbigt då, men nu står jag inför verkliga problem. tom. problem som jag inte kan styra, inte kan göra ngt åt, jag är helt hjälplös och det är en fruktansvärt obehaglig känsla som jag inte riktigt upplevt tidigare.
SAMTIDIGT upplever jag andra slags känslor som jag heller aldrig upplevt tidigare, men de är liksom på ett postivivt sätt. jag är med om situationer som är helt främmande för mig men som jag trycks trivas i trots allt.

för övrigt är eva i oslo o jag hade hemskt gärna varit där med henne. jag skulle behöva klippa mig. teresia bor för långt bort o hon är inte den enda. jag skulle behöva liiiite mer pengar och när jag ändå är igång kan jag kanske önska mig en 5 cm till på längden.

summa summarom (eller hur katten DET stavas) - jag mår trots allt ganska bra. jag har inga världsliga problem nu heller - bara andra sorters problem som väger flera kilon mer. men ngn har sagt mig att det inte blir bättre. "lev som en råtta - bara svälj o ta det" nej, tråkigt, ngt mittemellan, vissa saker måste man nog bara acceptera.
som tex. att jag är 5 cm för kort.

samma tankar om & om igen.

"vi kom ifrån varsitt håll & fann någonting.."

försök släpp på det, iaf lite lite, för att må något bättre.
tack, jag försöker, tro inget annat.

"En bra dag"

Det är i alla fall hur mitt horoskop beskriver min dag. Ke? Fint. Det kanske är en bra dag.
Det regnar, men det gör inte så mycket. Det är varmt ändå och stora delar av allergi-skiten dämpas, alltid välkommet.
Tekniskt sätt borde jag lägga upp en reklamfilm som jag fick skickad till mig idag här men jag kan tyvärr inte göra det just nu, dumt. Den är klockren och ja, fin, tssss...Elin om du nånsin läser detta vet du vad som syftas på här. Svårt att ta miste på liksom, eh.  (JA, förmodligen mars, haha)

Annars känns det bra. Synd att klaga. Synd att jag jobbar hela kvällen. Det är mycket som är synd men ännu mer som inte är det - tur.


Ödet är bara konstigt, och på ngn vänster sammanstrålar jag och Elin även där. Ett inlägg om Elin, varför inte? Utan henne vette katten var jag hade varit idag, kanske inte ens kommit hem sommaren 2003?

I ALLA FALL, tack för nu, tack för då - -tack så länge liksom.

"Vi sa att vi skulle gifta oss, tänk om det bara varit så enkelt.."



en helt vanlig tillvaro.

Att sitta på jobb när det är strålande sol och 23 grader ute känns SÅDÄR. Men vad gör man inte för att skrapa ihop sina pengar..För min del känns det väl trots allt ganska okej. Jag kommer inte vara med om rusk o vinter på över ett år, ofattbart. Jag, Emilia och Frida har äntligen förverkligat vår dröm o bokat en resa till Sydney.  Vad det sen innebär har väl ingen av oss rikigt förstått än, men vi kommer vara borta i ca. 8 mån och under den tiden kommer även världsdelen Asien få sin beskärda del av vår närvaro. Knasigt.
Men jut därför känns jobbet okej TROTS att solen steker, jag kommer förhoppningsvis få sol så det räcker och blir över så småningom. Tålamod. O ja. Min bästa vän - eller inte.

Annars då? Vet inte. Likgiltig, NEJ, det är det värsta man kan vara, så det är jag inte. Snarare förvirrad, vissa vet vad jag menar andra inte, det spelar inte så stor roll. ag vet själv exakt vad jag har för problem o det svider, synd att jag är så knäpp.

Idag ska jag få dansa iaf o det älskar jag . Det får mig att må bra, koppla bort ett tag, det är skönt.
Man har sina stunder, även jag.

RSS 2.0