tadaa


I'm finally here and I just LOVE it!


ar pa andra sidan jorden, HUR coolt ar inte det?!

tanker pa er dar hemma, skot om er...

still going strong...

nära


evas blogg kommer fungera som ren terapi för mig när jag är iväg. alla fina bilder och alla fina stunder vi haft har hon bloggat om. jag kommer kunna läsa det om & om igen och kolla på alla lyckliga bilder när det känns jobbigt. det är värt jättemycket , verkligen TACK eva för att du lagt ner tid på det. www.evalindelow.blogg.se

igår var en ganska (väldigt) jobbig dag. mycket känslor. mycket tårar. riktigt jobbiga farväl. man liksom blockerar tanken på att avskedsdagen ska komma. den finns inte. inte förrän den är här. trodde aldrig det skulle bli så jobbigt. trodde aldrig jag skulle tycka om så mycket, så starkt. men vad glad jag är att jag kan det, igenvänskap & kärlek är skört men ack så fint. så värdefullt och i tider som dessa märker man det verkligen.

i lördags hade jag min 20-års fest / avskedsfest. kändes hur bra som helst. alla är så snälla, så väldigt stöttande och omtänksamma. det är många som ska ut i världen nu. många som längtar ut, ut till äventyr, andra platser - helt enkelt en annan vardag. våra familjer är väl de mest lidande just nu.  jag skriver allt med en sprudlande längtansfull pirrning i magen men samtidigt med en stor klump i halsen för att inte börja gråta. nu är det så nära. en resa jag längtat efter SÅ länge. planerat SÅ länge. sparat till SÅ länge. nu är det dax. med allt vad det innebär. jag älskar mitt liv, min omgivning - det är absolut inte därför jag vill iväg. nej, jag har bara en äventyrslängtan. detta ska bli mitt äventyr. glad att jag får dela det med frida & emilia.



image26



image28



sitter och tänker på mina vänner. min familj. mitt liv. noa. min vardag. min resa. solen. vad jag ska packa. hur jag ska klippa mig. - allt är en enda röra i huvudet.

nästa gång jag bloggar kanske jag är på andra sidan jorden. i en helt annan värld, långt ifrån er. men bara fysiskt. psykiskt kommer jag tänka på er varje morgon när jag vaknar och varje kväll när jag lägger mig. kommer skicka hem värme och frihet till er här hemma. kämpa nu - hela hösten hela vintern. jag älskar er.

för övrigt; följ mig och mina homies på resedagboken!
FRED UT SVERIGE!

Hva gör vi nu, lille du?

hej & hå


vill någon vara kär och berätta för mig var TUSAN tiden tar vägen..?

thea, det är PANIK!

mina vänner...

image22

JAG ÄLSKAR DEM

image24

sådär ja.

jag tror faktiskt jag kommer vara lite saknad här, after all. många som ärligt ber mig stanna kvar och strunta i resan. en del har sagt att jag lyfte hela företaget när jag började och andra att jag är en glädjesprudlande kanon!
någon har bett mig komma tillbaka och andra vill att jag i alla fall ska komma inom en dag i veckan och dansa och sjunga lite, som jag brukat, haha..
ack ja, så roligt att höra att man blir uppskattad. men jag är ju bara jag!

image20

sådana här bilder får mig att garva..

when you miss someone the most - it can only get better

nä, tack för då och tack för nu. nu promenerar jag vidare längs livets långa stig eller i livets tjocka bok, dags för ett nytt kapital. jag bläddrar vidare med spänning...


I´M NOT SCARED OF DYING I JUST DON´T WANT TO - har helt enkelt ingen lust till det. inte nu, inte läge. för nu är jag redo.

ooopps!


afternoon - var hälsad!

solen kämpar sig igenom molnen lite granna. solljuset ger mig mer energi, kraft och glädje. jag älskar solen.

image19

undrar vad denna lilla rackare älskar... 

snart lunch

eftersom detta är min sista jubbedag måste jag blogga - aktivt.
idag blir det "äta ute" på lunchen för att liksom fira!

image18

detta har jag att vänta - grrr...

sista tidiga morgonen - på länge

ont om pengar är det gott om
tomma magar är det fullt utav

sista dagen på detta jobb. uuuuh, sjukt. rent av sjukt helt enkelt. jag kan inte förstå det!
i över ett år har jag varit här. hela tunga långa hösten och vintern satt jag här och längtade ut. ville iväg. bort och se något annat. bort för att slippa vardagen, slippa tristessen. framkallade en allergi mot konceptet "8-timmarsarbetsdag" och konstaterade att idén om att sitta still på ett kontor inte är något hållbart för mig i längden. och nu är jag här. alldeles snart klar. jag klarade det. och nu, efter allt; tiden har gått fort. hur det än är så brukar man alltid sammanfatta allt med just det. hur tråkigt det än har varit, så har det gått fort. jag har lärt mig VÄLDIGT mycket och ångrar ingenting.

8 dagar kvar. nu är det så nära så jag liksom nästan sprickelispricker. är itne ens nervös längre, det är för nära för det!. nu förstår jag mest bara inte. om åtta dagar lämnar jag detta land för att återkomma först 7 mån senare. har aldrig varit borta så länge tidigare och kan liksom inte föreställa mig hur det är. knepigt men spännande. verkligen. allt känns overkligt och jag vet inte vad jag har att vänta - men här kommer JAG!

eftersom babylonsjukan kommer krypande är det nog bäst att jag åker iväg ett tag

nu; FIKA

if only you









äntligen

image15image16


                                                                     20 = JAG



image17

det min familj och min syster gett mig denna helgen; ovärderligt. tårarna bara rann av lycka & kärlek och finner inga tillräckligt fina ord för min tacksamhet. men de vet. jag och min älskade syster är dessutom totalt oslagbara. 
i övrigt så omges jag av underbart folk i mitt liv. alla är så snälla och jag är otroligt lyckligt lottad. det betyder allt.

att älska på riktigt

för bra för att vara sant, för bra för att hända i verkligheten

hold on

nyfärgad?

image14

you can put the blame on me.

mitt i allt kalasfixande tar jag en paus vid datorn. ordnar med musik inför the trip. inatt sov noa och perra här. imorse blev det alltså en helyllefamilje-frukost med två norrlänningar! ah, livet är kul.

idag vankas det alltså tjockesläktkalas, ALLTID lika spännande.

skänker eva en tanke som är i Oslo-landet och raggar en framtid, oj hur lät det?

nu ska jag klä in mitt hus i serpentiner, coool.

When your day is long and the night
The night is yours alone
When you're sure you've had enough of this life
Well hang on
Don't let yourself go, 'cause everybody cries
and everybody hurts, sometimes

'Cause everybody hurts
Take comfort in your friends
Everybody hurts
Don't throw your hand, oh no
Don't throw your hand
If you feel like you're alone
no, no, no, you're not alone

If you're on your own in this life
The days and nights are long
When you think you've had too much
of this life, to hang on

synda långsamt

"Vegas är USAs snabbast växande stad, till skillnad från D.C. Kittlande tanke att Babylons anus växer snabbare än dess huvud. Men som vi brukar säga; skiten måste ju ut." - Jason Diakité

vissa människor är klokare än andra. vissa har lättare att uttrycka sig än andra. denna man är klok. har mycket bra att säga. han börjar bli sliten, men va fan, i vårt samhälle; vem börjar INTE bli det?

behöver jag skriva att jag snart åker? nej, det var ett jävla tjat. haha, men känslorna ändras för varje dag som går. idag är en sådan dag när jag bara längtar efter att få komma iväg. ångesten är ytterst lågoch jag vill ut, se världen. njuta av sol och värme, nya platser och människor. för att sedan komma hem lite mer lärd och lite mer erfaren och berätta om allt nytt jag vet.

helg igen om några timmar. jadå - hej.
denna helgen innebär att jag fyller gammal - 20 bast, jordsnurr, höstar, ÅR! det är faktsikt stort.




image12


image13

vi har så kul på våra firmafester!

trevlig helg - ät en GOD karamell


I can´t wait to fall in looooove




jag är så söt.

image11

partytrick.

på jobb igen. trött, chockad, sjuk, och nervös. mår med andra ord inget vidare bra. men man ska väl ha sådana här perioder för att uppskatta de andra.  de perioder som är bättre.

det är inte lång tid kvar nu och känslorna är blandade. så vansinnigt blandade. men det ska bli kul. hur jobbigt det än känns, speciellt nu, så känner jag ändå långt där inne att det ska bli kul. jag har längtat efter detta i flera år. jag har slitit i över ett år nu för att det ska kunna bli möjligt. vi har planerat och tänkt och stressat för att få ihop allt. nu är det klart. det är dax. nu kommer nerverna. nu börjar det kännas.

men jag är sliten. totalt urladdad och rejält förkyld på det. men att klaga är egentligen inte min grej. jag mår bara bra om någon frågar.

ikväll ska jag på bio. ska bli precis HUR skönt som helst. bara få sjunka ner i den mjuka fåtöljen och proppa popcorn och njuta. mah! 

det är höst.

JAG FYLLER ÅR PÅ SÖNDAG!  äntligen min tur!


mitt hjärta mår i alla fall väldigt bra.

eva boka biljett, eva boka biljett, eva boka biljett! (till miiiiig) (för övrigt väldigt (!) glad å hennes vägnar)

jag är inte klar än: HÅLL TUMMARNA FÖR VÅRA SVENSKA DAMER SOM IDAG KÄMPAR BLAND ALL SMOG I KINA-LANDET!

my first love













den tiden den sorgen.

om att leva i nuet. om att uppskatta varenda liten sak som sker. att göra det bästa av allt. att njuta av alla värmande ord och allt underbart sällskap. att på djupet försöka älska livet och försöka förstå att tiden går och det finns inget man kan göra åt det. att planera för framtiden med sprudlande förväntan men ändå veta att garantin om att få vara med under den framtiden inte är självklar. men att våga. våga planera och våga längta. det är en svår balansgång. att vara glad och att älska...
 
vad hände igår? vansinnigt roligt var det i alla fall. oväntat ÄR kul.

vad händer ikväll? nobody knows.

jag har DOCK inhandlat en ryggsäck nu som ska innehålla mitt liv de närmaste månaderna. okej? bli vän med ryggsäcken. älska med ryggsäcken. hum hum. NJA. den är väldigt tuff. typ som jag. oh YEAH.

äntligen kom min syster hem. jag älskar henne.


when a man loves a woman






nu är det slut för idag!

tack & adjö för idag... HELG.

dagens citat: "det fattas 4 av 5 kromosomer hos den jäveln".

EVA HERE I COME OCH CISSI OCH ELIN. hej världen!

helvetes tragiska sammanhang


...


Jag vill inte ha något jag kan leva med,

Jag vill ha något jag inte kan leva utan..

sjukaste!


jag har avancerat. jag har PRECIS pratat med en kändis. och inte VEM som helst. uuuuuah. håll i er.. (trumvirvel)

HASSE MATTISSON

det ni!

vansinnigt mycket att göra idag.
har i alla fall registrerats på resedagboken så nu är jag redo att resa precis närsomhelst!
ska bara köpa en resväska först kanske.

here I go again

åter


- skulle vilja prata med er homopat, tack.
- vi har tyvärr ingen homopat här. du har kommit till sydantenn. det enda som finns här är en stor psykopat.

opps.

jag är dock dundernyttig med varmchoklad och pepparkakor. jag måste köra alla årstider i en härlig mix nu innan min avfärd.

when you´re crazy in love

jag har ju glömt!


ROGER FIXADE KÖRKORTET!

hipp hipp hurra

idol


oja, mmm. att älska IDOL. nu är det ju faktiskt såhär att jag köper inte om du påstår att du INTE kollar på det. för alla kollar på det vare sig de hatar det eller älskar det. sanningen.  jag är glad att jag är hemma och hinner se alla uttagningarna, det är ju det roligaste! jag upptäckte danny tidigt där ifjol..

det är mycket att göra idag på jobb. ganska skönt, tiden går fort.

idag lät jag carina komma ytterligare lite närmare mig. hon känner mig verkligen väl nu. hennes respons gjorde mig sprallande glad (igen) & den kvinnan kommer jag inte släppa i första taget. hon förstår & hon lyssnar.

nu har även min försäkring blivit klar. min heltäcknings-försäkring (som det så fint heter). täcker allt jag ska ta mig an, täcker även om jag skulle dö. läskigt men sant.

blir snart aggressiv på vår skrivare, samarbetar INTE.

idag är det i alla fall sol. strålande sol och frisk luft. det är kallt men skönt. gick en lång runda på lunchen och njöt av höstdoften. det luktar verkligen höst. det luktar speciellt och förknippas med skola, min födelsedag & mysiga kvällar.

-att vilja så innerligt men ändå hindras-


feel my body getting cold









ingen självklar stadsbo.


nä, det är jag ikke =)

innan vi fortsätter måste jag bara förtydliga: jag brukar avsluta mina inlägg med en fras från refrängen av den låt som är på radion just när jag skriver. de som är riktigt uppmärksamma kan även se en & annan reklamfras smyga sig in. frasen som avslutar mitt inlägg är alltså inget jag väljer själv, haha..

såja, MÅNDAG. yes, min favoritdag, eh. haft en fin helg i alla fall. det ger mig lust att fortsätta fighta, moah..

när jag åter var på plats i mitt hem sent igårkväll möttes jag av ett stort paket. däri fanns alla mina biljetter, mitt visum, en enorm bok om australien och t.o.m. sådana här små lappar som man knyter på resväskan.
helvete - det ÄR på riktigt nu.

så mycket tankar och känslor jag inte kan hantera. så otroligt mycket framför mig, det mesta roligt förhoppningsvis men det är så mycket att allt liksom snurrar..weird.

dagen i ära har jag i alla fall fått ett eget rum här på kontoret,  jag jobbar mig uppåt minsanna, ha!
tre veckor till jag slutar.

nä, nu ska jag uppdatera ett adressregister. jag fullkomligt älskar livet. det är kul.

alkemisten har nu letat sig in i mitt hjärtas djupaste delar och kommer sätta fina, eviga spår. alkemisten var nog precis vad jag behövde.


I just called to say I love you (ironiskt att den spelas nu...)





RSS 2.0